Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Guarana

Guarana is een superfood met ongelofelijk sterke eigenschappen voor de gezondheid. We hebben het dan wel over de natuurlijk, koud bewerkte Guarana. De meeste Guarana producten die je in de reguliere verkoopkanalen zoals supermarkten aantreft hebben een industriële verwerking ondergaan. Hierbij wordt de Guarana langdurig verhit op hoge temperaturen waardoor de kenmerkende eigenschapen verloren gaan. Het langdurig gebruik van deze ‘commerciële’ variant kan zelfs leiden tot ernstige gezondheidsklachten varierend van hoofdpijn tot hartkloppingen.

Echte biologisch geteelde Guarana

De echte Guarana, zoals de Mattisson Absolute Guarana Poeder Extract is juist tot stand gekomen op de natuurlijke manier dus zonder verhitting. De van nature aanwezige voedingsstoffen blijven daardoor aanwezig en stellen je in staat om optimaal te profiteren van de verschillende gezondheidseffecten:

  • Guarana versnelt het menselijke metabolisme. Hierdoor is het lichaam in staat om de aanwezige vetten sneller af te breken.
  • Guarana heeft een eetlustremmende werking, ideaal voor pogingen om meer gewicht te verliezen.
  • Guarana geeft ons lichaam een echter ‘energy-boost’. Het gaat dan o mentale en fysieke energie. Het uithoudingsvermogen en de mate waarin we ons kunnen concentreren neemt toe na het gebruik van Guarana.
  • Guarana stimuleert de metabolische thermogenese. Hierdoor wordt meer vet verbrand voor de energievoorziening.

Guarana mag dan wel hele positieve eigenschappen hebben voor de mens, een te grote consumptie van deze superfood heeft weer heel andere effecten. Een te grote inname zorgt er namelijk voor dat Guarana werkt als een seksueel stimuleren middel, zeg maar een natuurlijke drug. Uitkijken dus en op een gezonde, verantwoorde manier gebruiken.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina