Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

HONING

Superfood Honing: puur natuur

Wie houd er niet van? Een van de mooiste natuurproducten is uiteraard honing. het goudgele vocht zit boordevol gezonde vitamines en fructose en biedt een waar scala aan gezondheidsvoordelen. rauwe honing is zonder twijfel het beste product wat moeder natuur ons te bieden heeft. de koudgeslingerde of liever gezegd, de biologische rauwe honing is exact hetgeen de bijen geproduceerd hebben. Pure honing dus, onverhit, ongefilterd en dus onbewerkt. Dan is honing dus echt goed. helaas is de 'honing' die te koop is in de supermarkt verre van gezond. Door de bewerkingen die het ondergaat om het vloeibaar te maken is er weinig over van de goede en gezonde eigenschappen die honing van nature heeft. gelukkig hebben we wel de Superfood honing, het eerlijke en echte natuurproduct zonder bewerkingen. Natuurlijke honing is immers al goed genoeg.

Rauwe biologische honing om je afweersysteem te onderhouden

Het mooie van honing is dat elk bijenvolk zijn of haar eigen 'identiteit' aan de honing geeft. Ook de bloemsoort die de bijen hebben bezocht is bepalend voor de geur, smaak en structuur van de honing. Zo geeft de acaciabloem een heel andere smaak en kleur  dan tijmhoning. De goede eigenschappen vinden we echter in elke honing terug. Rauwe biologische honing bezit maar liefst 18 verschillende aminozuren en zit boordevol gezonde enzymen. Met name de enzymen spelen een belangrijke rol bij de spijsvertering. Daarnaast bevat rauwe honing zoals Royal jelly Honing van De Traay een bron aan antioxidanten, vitaminen en mineralen. Rauwe honing als superfood versterkt het natuurlijke afweersysteem en fungeert als een natuurlijk antibioticum. Het heeft een sterke antibacterieële en antiparasitaire werking. Zo'n gek idee is het dus niet om een theelepeltje honing in je thee te gebruiken.

Honing tegen hooikoorts

Tip: Heb je last van kooikoorts, gebruik dan een maand voor het pollenseizoen regelmatig biologische honing. De rauwe honing bevat namelijk behalve antioxidanten ook veel pollen. Op die manier bouw een natuurlijke weerstand tegen pollen op en heb je minder last van hooikoorts

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina