Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

OLIE

Superfood Oliën

De Superfood Oliën zijn onmisbaar voor een gezonde en bewuste lifestyle. Ze bieden een waar scala aan super gezonde ingrediënten waar je gezondheid baat bij heeft. Je gebruikt het niet alleen om een lekkere salade mee te maken, of als basis voor een eigengemaakte dressing, een verantwoord gebruik van bijvoorbeeld Mattisson Absolute Omega helpt om voldoende Omega 3, 6 en 9 vetzuren binnen te krijgen. We eten immers niet alle dagen zalm, dus zijn deze superfood producten een uitstekend alternatief om gezond en verantwoord te eten. Op die manier kan je genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd terwijl je toch alle belangrijke mineralen, vitamines en voedingsvezels tot je kan nemen.

De natuurlijke bescherming door Superfood Olie

Elke superfood olie heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Zo bevatten de Mattisson Absolute Omega Bio raw al het goede van onder andere lijnzaad en hennepzaad. Het hennepzaad is vrij van THC en bevat juist veel CBD / CBDa olie. Superfood olie is daarnaast gunstig voor het bestrijden van een groot aantal lichamelijke ongemakken zoals:

  • Misselijkheid en braken
  • Epileptische aanvallen
  • Ontstekingsziekten
  • Angsten en nervositeit
  • Depressies

Superfoods: Omega vetzuren en antioxidanten

In combinatie met antioxidanten helpen de Superfood Oliën ook het immuunsysteem en worden de effecten van de veroudering tegen te gaan. De gefermenteerde levertraan daarentegen is juist weer goed voor de hersenen, hart, huid, ogen, botten en tanden. Doordat levertraan rijk is aan Vitamines A, D en Omega vetzuren is het ideaal om te gebruiken als je kleine kinderen hebt. Juist de ontwikkeling van kinderen is gebaat bij grote hoeveelheden Vitamine A en D. Kortom, gezond leven begint bij bewust leven. Door te weten wat je binnenkrijgt voorkom je lichamelijke klachten en blijf je beter in balans. 

Superfood Oliën zoals,  algenolie, hennepzaadolie, kokosnootolie. lijnzaadolie, olie blends,  visolie, walnootolie, arganolie

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina