Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

OVERIGE

Superfoods zijn niet alleen vruchten zoals die heerlijke Goji bessen, dadels of levertraan. Superfoods zijn ook de afgeleide producten zoals Keltisch Zeezout en Ahorn Siroop bijvoorbeeld. Wat belangrijk is voor superfoods, is de wijze van productie en hoe het product is verwerkt. Superfoods hebben geen bewerking ondergaan die de kwaliteit aantasten. Alleen zo krijg je een eerlijk product wat nagenoeg ongewijzigd wordt aangeboden. Geen verhitting of toevoegingen, gewoon puur natuur. Alleen zo behouden de producten hun kenmerkende eigenschappen, en krijg je als klant de mogelijkheid om echte superfoods te kopen.

Superfood snacks

Natuurproducten zijn het lekkerste als ze je alle belangrijke voedingsstoffen leveren. En dat kan dus ook in de vorm van een lekkere snack als een gezonde proteïne reep. Met name als je veel inzet van je lichaam vraagt is het belangrijk om voldoende gezonde proteïnes binnen te krijgen. Daarnaast bevatten de snacks in deze categorie uitsluitend biologisch geteelde ingrediënten zoals eiwitten uit biologische erwten puree en Quinoa.

Biologisch zout, extra gezond, extra lekker

Wil jij je maaltijden extra lekker maken zonder je te zondigen aan (te) grote hoeveelheden zout, kijk dan naar de voordelen van gezonde alternatieven zoals het Keltisch Zout en Himalaya zout. Van Himalaya Zout is bekend dat dit meer mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer bevat dan het gewone keukenzout wat we in de supermarketen aantreffen. Juist omdat we snel geneigd zijn om royaal met producten als zout om te gaan is het van belang om te kiezen voor kwaliteit. gemiddeld genomen gebruiken we circa 9 gram zout per dag terwijl 6 gram de standaard richtlijn is. Afhankelijk van de levensgewoonte kan een te grote consumptie van zout leiden tot hartproblemen en een te hoge bloeddruk. Door de unieke samenstelling van biologische zoutsoorten voorkom je dat je te veel zout binnenkrijgt. Superfoods voor slimme mensen dus.  

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina