Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

SUPERFOOD

Superfood kopen, superfoods zijn, bekrachtigd door de zon, brandstoffen die essentieel zijn voor het menselijk lichaam! Deze voeding zal de slijk uit je leven wegvagen, je lichaam versterken, en je geest voeden. Raw Superfoods zijn super interessant, super smakelijk en super goed voor je!

Superfoods zijn voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsstoffen als mineralen, aminozuren en verschillende vitamines. Daarnaast bevatten de meeste Superfoods ook andere stoffen die belangrijk zijn voor onze gezondheid. Polysachoriden en antioxidanten komen dan ook in ruime hoeveelheden voor in Superfoods. Als kenmerkende eigenschappen is er bij de teelt, verwerking en productie van Superfoods geen gebruik gemaakt van onnatuurlijke toevoegingen zoals pesticiden of geur-en smaakstoffen. Over het algemeen kan ja van een superfood spreken als er sprake is van minimaal 12 positieve eigenschappen voor de menselijke gezondheid. Voor je dagelijkse behoefte aan gezonde voedingsstoffen hoef je niet verder te kijken. Alle noodzakelijke stoffen hebben we voor je verzameld in deze prachtige Superfood producten. Voordelig Superfood kopen was nog nooit zo eenvoudig. Door de biologische manier van produceren en verwerken zijn alle vitamines en mineralen behouden gebleven. Uiteindelijk ben jij dus degene die er het meest van profiteert, gezondheid uit een potje dus.

Superfoods kopen..gezondheid voor een eerlijke prijs

Het merk Mattisson levert van oudsher de beste kwaliteit Superfoods. Het ruime assortiment laat je kiezen uit een heel gevarieerd scala aan producten die biologisch verantwoord zijn. Geen ongewenste toevoegingen aan deze Superfoods zoals pesticiden die je vaak ziet bij de goedkope varianten. Mattisson producten staan garant voor een eerlijk, gezond en verantwoord product. De Superfoods worden op een biologische manier gekweekt en verwerkt zodat jij alleen het beste tot je kan nemen. Dit geldt voor de het hele assortiment, van de heerlijke Mesquite Poeder voor in je yoghurt of als aanvulling op je smoothie, tot aan de biologische Omega olie. Aan alle producten is evenveel zorg en liefde besteed.  

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Chia zaden

Chia zaden 250 gram

Normale prijs: € 6,49

Speciale prijs: € 6,20

Zwarte komijn capsules

Zwarte komijn capsules

Normale prijs: € 18,95

Speciale prijs: € 18,00

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina