Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Citroensap kuur

Meer afbeeldingen

Citroensap-kuur

- Levertijd: Uitverkocht, binnenkort weer leverbaar

- GRATIS verzending vanaf € 69 anders € 3,95

Normale prijs: € 19,95

Speciale prijs: € 18,95

Citroen gaat de strijd aan met bacteriën en schimmels. Verlaagd een te hoge bloeddruk en werkt ook als antidepressivum, stressbestrijder en zenuwstoornissen.

-Helpt snel bij overgewicht
-Totaal lichaamzuiverende kuur
-Hooggedoseerd
-Draagt bij aan de vetverbranding
-Bevordert de stofwisseling
-Geeft energie
-Vermindert Hongergevoel
-Draagt bij aan een verantwoord cholestrolgehalte

Deze capsules bevat ook

-Solidago
Dat zorgt met name voor onze vochthuishouding. Ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Het is daarom van groot belang dat het vocht goed doorstroomt en regelmatig vernieuwd wordt.
Hierdoor ondersteunt Solidago ook de nierfunctie.

-Kelp
Dit verbazingwekkende zeewier bevat meer vitaminen en mineralen dan enig ander voedingsmiddel. Kelp bevat vitamine B2, niacine, choline, caroteen, algeninezuur en daarnaast nog eens 23 mineralen. Kelp heeft een normaliserende uitwerking op de schildklier.

-Groene thee extract
Goed voor het ontgiften van het lichaam. Zit vol met antioxidanten.

-Carnitine
Is een speciaal aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetstofwisseling. Vetten kunnen pas worden verbrand als ze in aanraking zijn gekomen met carnitine. Deze stof zit voornamelijk in rood vlees. Veel mensen komen Carnitine tekort met als oorzaak: vermoeidheid en overgewicht.

-Bioperine
Bioperine verhoogt de werking van voedingsstoffen en supplementen doordat het voor een aanzienlijk betere opname zorgt. De gemiddelde toename is 60%. Dat betekent dat een capsule van bijvoorbeeld 500 mg. vitamine C dezelfde werking heeft als een capsule van 800 mg. als tegelijkertijd 10 mg Bioperine wordt ingenomen. Bovendien zijn Vitamine-C en alle andere supplementen door de toevoeging van Bioperine tweemaal zo lang werkzaam in het lichaam. Het metabolisch process dat in het menselijk lichaam op celniveau energie produceert heet thermogenese. Dit proces speelt een grote rol bij de opname van vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten uit de dagelijkse voeding. Het regelt de spijsvertering en opname van voedingsstoffen via de darmwand. Bioperine verhoogt de thermogenische activiteit van het lichaam. Als gevolg hiervan worden de spijsverteringsprocessen versterkt.

Extra informatie

EAN Code 8717677962013
Biologisch N.n.b.
Inhoud 60 capsules
Merk Mattisson
Prijs € 19,95

Klantenreviews

Superr Review by Loes
Beoordeling
Ik ben 2 weken geleden begonnen met elke dag 1 capsule in te nemen van de citroensap kuur. Mijn overgewicht neemt af, voel me fitter en gezonder (Geplaatst op 25-08-12)

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling