Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

MINERALEN

Mineralen

Superfoods voor een optimale balans

Mineralen zijn onmisbare bouwstoffen voor ons lichaam. Ze vervullen met name een belangrijke rol bij alle processen die de stofwisseling reguleren. Simpel gezegd: mineralen zorgen er voor dat het lichaam in staat is om voldoende voedingsstoffen uit onze voeding te halen. Net als vitamines hebben we in principe maar hele kleine hoeveelheden er van nodig, we kunnen echter niet zonder mineralen. Dankzij de hoogwaardige superfoods zijn we wel in staat om te zorgen voor een optimale balans aan mineralen. De belangrijkste mineralen die we nodig hebben voor een gezond lichaam zijn:

Tekorten aan mineralen zijn zeldzaam. Ondanks het feit dat het lichaam niet in staat is om mineralen zelf aan te maken krijgen we via de reguliere maaltijden voldoende mineralen binnen. Voorwaarde is wel dat er verantwoord en gevarieerd wordt gegeten.

Superfoods: mineralen en hun functie in ons lichaam

Een tekort aan mineralen mag niet onderschat worden. Zo heeft calcium een belangrijke rol bij de opbouw van het skelet, heeft het invloed op de werking van de hartspier en zorgt het voor een goede bloeddruk. Een tekort kan calcium kan dus op den duur tot diverse klachten leiden die je niet direct zult onderkennen. Magnesium heeft daarnaast weer een hele ander werkterrein, het heeft invloed op de manier waarop we stressvolle situaties kunnen verwerken, het is betrokken bij de aanmaak van hormonen en het speelt een belangrijke rol bij de energieproductie. Zonder meer zaken die belangrijk zijn voor een goed functioneren van het menselijk lichaam. Juist omdat het lichaam geen grote hoeveelheden aan mineralen nodig heeft, is de kans op een tekort altijd aanwezig. Een regelmatig gebruik van superfoods zorgt voor een optimale hoeveelheid aan mineralen. Het lichaam slaat de aanwezige mineralen namelijk niet op en scheidt een overtollige hoeveelheid juist weer af op de natuurlijke wijze. 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Calcium+

Calcium+

€ 14,75
Vitamine B12

Vitamine B12

€ 14,75
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina