Winkelmand: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

KOKEN

Superfoods, onmisbaar voor de maaltijd

Superfoods zijn onmisbaar voor de maaltijd. Geen enkele maaltijd is compleet zonder de juiste hoogwaardige ingrediënten. Met name zout en andere kruiden zijn noodzakelijk om aan de maaltijd de juiste smaak te geven. Het assortiment ingrediënten voor de maaltijd is meer dan uitgebreid. Heerlijke Superfoods die niet alleen gezond zijn maar ook de nodige smaak geven aan je maaltijd. Kies je voor Superfoods, dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige maaltijd zodat je alle voedingsstoffen binnen krijgt waar je lichaam om vraagt. Met name de diverse zout producten hebben meer voedingswaarde dan de standaard supermarkt producten. Deze Superfoods zitten boordevol mineralen die het gewone keukenzout niet heeft. Geef daarom je maaltijd meer smaak en meer inhoud met deze Superfoods.

Meer rijke smaken

Het is echter niet alleen het zout wat de maaltijd rijker maakt. Varieer ook met andere ingrediënten om je kookkunsten op een hoger peil te brengen. Zo zijn de cranberries heerlijk bij het ontbijt, bijvoorbeeld in combinatie met yoghurt. cranberries , of grote veenbessen, bevatten een ware bron aan vitamines, mineralen en vezels. Maar dat is niet het enige wat dit wonderbesje bevat. Ze zijn ook rijk aan fenolzuren, proanthocyanidinen en anthocyaan, flavonoïden, polyfenolen en vele andere essentiële voedingsstoffen. Om even duidelijk te maken hoe goed die stoffen zijn:

 

  • Polyfenolen verlagen het cholesterol en hebben een positieve invloed op de bloeddruk.
  • Flavonoïden helpen de bloedvaten te ontspannen waardoor deze verwijden. Hierdoor daalt de bloeddruk.

 

Andere gezonde producten zijn onder andere de vloeibare Stevia om een heerlijke zoete smaak aan je gerechten te geven. Deze natuurlijke suikerbron is bijzonder krachtig, 1 druppel staat gelijk aan een theelepel suiker. Nog lekkerder is de variant met kokossmaak. Kortom, Superfoods maken van je maaltijd een waar feest.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina